Hem från Getis


Dags att återvända till verkligheten. Har haft några jättefina dagar med både sol och regn. 
Det där med vågor är lite läskigt.


På fredagen passar jag på att åka till Ikea när jag nu har bil. Jag väntar på att få det ommålat i lägenheten, vilket ska ske nu snart. Behövde byta ut mattan och sedan får det bli rullgardin iställer för persienner.

Persiennerna som sitter där nu ska bort. Finns det något som retar en estet mer än jätteskitiga persiennsnören? Dom har suttit där i massor av år.
Rullgardinen plus mattan får stå där i hörnet tills efter ommålningen är gjord.


Röda näckrosor och en häger finns i en damm på Årstafältet. Om inte värmen är för tryckande brukar vi gå den rundan.


Den gamla stenbron hoppas jag får vara kvar när hela Årsta fältet ska bebyggas.


Värmen har varit väldigt påfrestande och det enda sättet att få in lite luft i lägenheten har varit att öppna fönstret i trapphuset och min balkongdörr. Kan se lite inbjudande ut men vad gör man? 


I tisdags var jag först till Gun med bilen på förmiddagen, sedan till Marie på kvällen. Vi går till och från Årsta fältet sedan tar vi tvärbanan sista biten. Det var första gången Jojo knallade in själv utan att jag drog in honom.


Igår, fredag, var vi bjudna på sillunch till Helen och Edwin. Fick också träffa Babben, extra roligt. Jojo skötte sig med den äran. De fick både klappa och kela.
Bussresan gick även den bra. Hoppade av bussen och gick från Gullmarsplan för att både han och jag fick lite motion. Att jag sedan köpte med mig fem kilo frukt som jag släpade på, ja, är huvudet dumt får kroppen Linda !

Har lyckat tappa några kilo så mitt onda knä har blivit så mycket bättre. Så himla skönt att kunna gå nästan som tidigare





Kommentarer

  1. Men så roligt att läsa om Jojos alla framsteg! Heja dig Karin

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är som tappat några kilon. Ännu roligare att du är bättre i knät. Heja Jojo, det går bättre och bättre.

    Kram Åsorna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala