Behövd



Har haft problem med höften/ryggen ett par veckor nu. Började innan jag började arbeta, samma som jag hade i Australien för några år sedan. Så i onsdags begav jag mig till naprapathögskolan för att få hjälp. Egentligen hade jag fått medicinsk hjälp på jobbet på tisdagen. Så typiskt när jag vaknar på onsdagen så är jag nästan smärtfri. Men jag tar mig till Vasastan ändå. Träffade en jättegullig Andreas som gjorde en noggrann undersökning. Tyvärr kunde han inte vad det var. Rekommenderade röntgen. Själv tror jag på nåt muskulärt. Idag, lördag, känner jag inte av det så mycket. På väg därifrån jag fick en en väldigt mysig promenad genom stan. 


Passerade Adolf Fredriks kyrka och eftersom dörren stod öppen så passade jag på att köpa mig en ny frälsarkrans.Jag satte mig också ner och lyssnade på någon som övade på kyrkoorgeln. Mäktigt!

Lilla Frälsarkransen av glas

För den som inte känner till vad en frälsarkrans är för något, inte bara ett armband som Svenska kyrkan säljer, så det är lite typ som ett radband kanske man kan säga. Pärlornas färg står för olika skeenden i livet, kärleken, bekymmerslösheten, tystnaden, hoppet och så vidare.


Hade ett litet snack med denna kille efter det. Han hade bestämt sig för att han inte ville gå längre. Så där står en liten förtvivlad matte och kom inte längre. Dom är för roliga😁


När jag går hem från sös på torsdagen så beundrar jag de här lurviga backsipporna 


Sedan sätter jag mig i solen på bryggan i Årstaviken. Lyssnar på en koltrast och njuter av livet. Ja, jag vet , det låter klyschigt men faktiskt jag har så mycket att vara lycklig för och som grädde på moset har jag fått ett jobb där jag känner mig behövd och kan känna att jag gör nytta. Jag älskar mitt nya jobb. Underbara barnmorskor och att få finnas med i ett socialt sammanhang, vilket jag saknat sedan jag slutade arbeta, det är fantastiskt.
Ibland kunde det gå flera dagar utan att jag pratat med en enda människa. Ni kan ju bara tänka er hur det är för en pratglad människa som jag är. 

Till slut
Var tacksam för det ni har och fokusera på det. 
Det som har hänt tidigare kan ni inte ändra på ändå

Relaterad bild


Kommentarer

  1. Åh va kul att du trivs så bra på nya jobbet. Också skönt att våren har kommit. Hoppas du ska slippa det ryggonda nu.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala