Charmigt eller irreterande


Nu var det färdigt och piffat. 
Jättenöjd!


Ett hem utan blommor är inget hem. Tänkte inte köpa några fler innan jag hyr ut men ska man ha lägenhetsvisningar så tyckte jag att blommor är ett måste. De jag köpt kan klara sig utan vatten flera veckor, dock inte fyra månader! Så vi får se om det är någon kvar när jag är hemma igen


Hösten är här helt klart. Blir det mycket snö nu då eller är det bara en skröna?
Det har varit många arbetspass sista veckorna men nu ledig tre dagar på raken. Känns skönt, så när de frågade om jag ville jobba helgen tackade jag nej. På lördags morgonen var det så himla skönt att slippa höra klockan 05.30😃

 

Går mot Globen för att se om någon har tid att ta bort mina semestenaglar.  Promenerar dit. Trodde nog att det var längre än vad det var, sex och en halv km. Men hem blev det buss! Har lite dåligt samvete för att det inte blivit så långa promenader på sistone. Jobbar tisdag och torsdag denna vecka och då ska jag gå åtminstone ena riktningen.


Igår skulle jag lite snabbt handla hos min gamla indier på hörnet. Det sker inte så ofta numera så han blir väldigt glad när jag kommer och jag blir lika full i skratt varje gång. Han har nämligen en förskräckligt ful peruk som inte alltid sitter som den ska. 
Sedan undrar jag om det bara är vi svenskar som är väldigt noga med tider. Han ska öppna elva men tjugo över har han fortfarande inte dykt upp. Då ger jag upp och funderar på om det är charmigt eller irriterande. Jag hade lite bråttom för det skule komma ett par från Kina och titta på lägenheten klockan tolv! De kom tjugo i ett samtidigt som det kom en annan intresserad. Bestämde mig för att det var irreterande denna gång.


Annars är det lägenhetsvisning som gäller. Fem stycken har varit här. Det är inte lätt att veta vem som skulle kunna passa. Den första som var här skulle jag utan vidare kunna hyra ut åt. Problemet är att hon vill flytta in första november och jag åker den tjugotredje. Det innebär ju att jag själv skulle bli bostadslös i tre veckor. 
Egentligen har de alla varit trevliga men någon har projektanställning och då undrar man ju vad händer när projektanställningen upphör. Två av de andra är som jag, undersköterska och då undrar jag ju hur de ska ha råd med hyran. På onsdag kommer det två unga killar och då är man rädd för festande.  En var en kock i tjugoårs ålder från Umeå.  Jättetrevlig när jag ringde upp, Den andra var också i samma ålder men jobbade på skatteverket, lät lite tryggt, tyckte jag. Kan vara bra att ha en kontakt där😁Båda med fasta anställningar. Ja man ska ju inte dömma någon i förväg så den som lever få se.

Fär övrigt tränar jag på att kunna öppna käken. Rädd för att det skulle innebära att det inte blir någon operation annars

Hösten är verkligen här. Blåser och regnar som bara den.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala