En av sommarens höjdpunkter


Ibland nöjer han sig med att hålla tass. Men oftast ska det krafsas lite på magen eller under hakan 


I måndags träffades jag och Monika i Vitabergsparken. 
Hon med barnbarn och jag med hund. Vi hade många mysiga timmar. En människa så full med visdom. Den varmaste klokaste, som gjort gott för så många. Nu tänker vi på dig, Monika och håller tummarna för dig på tisdag ❤❤❤ så ses vi, om inte förr så på Landsort nästa gång!


Enkla, vilda och vackra


Jojo fick en ny goding som han faktiskt är lite rädd om


Favorit i repris när den förlorade sonen kom hem på besök efter fem år i Sydney


Cyklar till Liljeholmen och bjuds på stenugnsbakad pizza och inte vilken pizza som helst. Degen har jäst i två dagar och Magnus ser man bara ryggtavlan av efter som det är han som bakar, men jäklars vilken pizza. Den godaste jag ätit


I min trappugång har det stått att det skulle vara fest på Bjuletorget på lördag. Alla var välkomna. En jättetrevlig fest som pågick långt in på småtimmarna. Det visade sig att det var en kille som fyllde 45 år!
Han bjöd hela kvarter på BBQ och vin/öl.
De här två galet roliga människorna underhöll mellan varven. Benita och Pernilla



Idag var det kursdag. Jojo var seg som tuggummi när vi gick dit. Men han skötte sig hyfsat ändå. Efteråt gick några av oss till hundrastgården och släppte hundarna. Två hundar, Linda och Simba som båda är adopterade från Chile, dom lyckades få igång Mr Thailand,  som de kallar honom för. Så roligt att se honom leka och umgås med andra hundar. Vet inte om det går att se videon men gör ett försök.








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala