Larverna tar över

 

2013-06-16 17.53.54

Jag har varit hemma på Bollstavägen hela helgen. Men nu börjar förkylningen  att ge vika. Och imorgon ska jag jobba har jag tänkt. Det har varit skönt att bara vara. . Läst ut en bok och vilat. Legat i soffan eller suttit under björken och läst.

2013-06-23 11.47.42

Det enda jag gjort förutom soffan och läsningen är att gå mina 4 km varannan dag. På min runda har jag studerat det här trädet. Lite dålig bildkvalité, men ser ni larverna?

20130623_121138

Äckligt! Till slut har dom spunnit in hela trädet. Dom älskar häggen dom också men tydligen så överlever träden ändå! Så tack o lov så kan jag glädjas över häggen nästa försommar också, hoppas jag!

2013-06-21 15.36.13

Men den här smultron jasminen blommar just nu och luktar så otroligt gott så i stället för häggen så sprider jasminen sin väldoft

Fortsätt njut av sommaren:-)

Kommentarer

  1. Vilka läskiga larver, blää. Vi har, precis som du också bara varit hemma hela helgen. Det har regnat konstant och idag när jag kom hem från jobbet så har läckan i hallen och i trappen kommit tillbaka. Suck!
    Kram och hoppas du snart är helt återställd.

    SvaraRadera
  2. Blä vad läskigt det såg ut. Överlever trädet ett sånt angrep tro?
    Skönt att du mår bättre och hoppas du kan prata lättare nu
    Kram
    Gun

    SvaraRadera
  3. Vi har ju just planterat en fläder och den lär kunna få samma typ av larver! Om du undrar varför jag lägger 2 kommentarer kort inpå varandra så beror det på att det helt plötsligt inte går att lägga fler bokstäver i ett inlägg??!
    Ses i cybervörlden nu i veckan!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala