Rumlar




I början på veckan så skulle det lagas mat. Billiga grönsaker just nu och billig köttfärs. Det blev kålpudding, fyllda paprikor, broccoli och blomkålsgratäng.


Jag hade beställt en canvastavla. 
När jag fått paket brukar jag få hämta dom på konsum ca 200 m från porten. Men inte denna gång. Nej, nu skulle det hämtas i Svedmyra i närheten där Oskar bodde.
Log lite för mig själv när jag gick mot Svedmyra. Det ena hjulet gnisslade lite. Såg framför mig Gösta Ekman som Papphammar när han kom med sin dramaten


Tavlan var väl värd promenaden. 
När man gick från city mot Paddington så strax innan jag var hemma på Hargrave street finns denna mur


Färgerna är som starkas i naturen nu


På fredagen hade jag en bokad tid för inskrivning på Huddinge sjukhus. Träffade en specialist på mina problem och som jag kände igen från SÖS. Kändes tryggt. Ny undersökning, jag förstod att det är mycket som ska åtgärdas.  Då hade jag två val, antingen ska det ske innan jag åker men eftersom jag inte fått någon tid ännu, det kan lika gärna bli ett par veckor innan jag åker och kanske få komplikationer när jag är i Thailand. Så vi var överens om att det får bli när jag kommer hem. Skönt när det blev bestämt 


Fredagskvällen med Idol. Så fantastiskt duktiga allihop men det finns tre, fyra stjärnor som lyser klarats
På lördagen hade Benita invigning av sin nya butik i samma hus som jag bor i. Nära och bra. 
Benita, en lite galen och och väldigt rolig person.Hem kom jag med en "rostig" ljusring. Jättefin!
Invigningen avslutades med dans med personalen halv två på natten. Typiskt Benita!


Det serverades bubbel och snittar. En bra början få eftermiddagen/kvällen.


Jag är med i grupp på fb som är 60+. Där hade jag föreslagit att vi som ville skulle träffas och ta ett glas öl/vin på kvällen Vi blev bara tre personer. Tre kvinnor, men varför är det så mycket taffliga män. Ingen man dök upp. Man vad gjorde det? Jisses vad vi kvinnor kan prata. Jag var där från fyra och gick därifrån halv tio. Jag var inte törstig när jag åkte hem😀!


Det fanns en hel del att välja på.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala