Händelserik helg

 

20131025_135113

För några veckor sedan frågade Helene A om jag hade lust att med henne ställa upp i postkods lingo. Jag som är av födseln nyfiken kunde ju inte motstå. Så igår var det dags för inspelning i filmhuset på Gärdet. I sminket med Henrik som var en väldigt trevlig kille. 

PICT0201

Här är Helen i sminket med våra motståndare. Mycket flams och skratt var det.

PICT0207

Bakom “disken”! Innan våran inspelning var det två andra lag som tävlade vi var då med som publik och fick lära oss ett och annat. Det går åt en herrans massa folk till en inspelning kan ni tro!

PICT0209

Roligt gäng! Programmet visas i fyran den 25 november 11,30.

PICT0213

Lördagskvällen var det fint främmande på Bollstavägen. Det skulle ha blivit av för länge sedan, men bättre sent än aldrig. Hans och Birgitta och så Tessan förstås, kom och förgyllde kvällen.

PICT0216.

Efter en stund kom Helen och Edvin och anslöt. Det åts och dracks och skrattades hela kvällen. Vi hade så mycket att prata om så det ska vi göra om. En väldigt lyckad kväll

20131027_170538

Helgen avslutades med att jag blev bjuden på fin middag på Annalundsvägen hos Marie och Magnus. Här kurar vi skymning. Vi har ju gått över till vintertid i natt som var!

Ha de

Kommentarer

  1. Ja det såg ut att vara en händelserik och rolig helg. Härligt!

    Kram Lill-Åsa

    SvaraRadera
  2. Vilken helg!!
    Livet blir ju så mycket roligare när man är nyfiken.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad skoj att få vara med i en tv inspelning. Kul! Måste ha varit en härlig känsla att sitta i sminket och bli ompysslad.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala