Dagens höjdpunkt

2012-04-24 12.05.13

Tänk det är lika fantastiskt varje gång när dom dyker upp i rutan! Att man kan både se och prata med Åsa i Australien. Tack och lov för skype, säger jag! Där sitter hon i Guns och Mitt rum:-) Så roligt att både se och höra hur dom har det.

Jag tror att det är något som fler och fler föräldrar får uppleva att barn flyttar om kring i världen. Då är det tur att Skype finns. Då räcker det inte med det skrivna orden. Att både se och höra hur dom mår. Man ser och hör om de är ledsna eller glada. Det betyder mycket för mig!

2012-04-23 07.19.22

Annars är man inne i ekorrhjulet,  man går till och från SÖS och inget händer! Men just nu händer faktiskt mycket med skivan. Det ska bli en ny hemsida som jag själv byggt och den blir så himla fin. Det har också varit en uppföljning i Föräldrar och barn dom som provat skivan med bra resultat har intervjuats! Det har gett resultat.. Det har ramlat in lite beställningar. Härligt!

2012-04-24 09.57.35

De/det/den man älskar ska man vårda det är så lätt att ta förgivet att det bara ska fungera. Så enkelt är det ju inte! Att man ska vårda kärleken till sina föräldrar /barn, sin hjärtas kär är så självklart men inte alltid så enkelt. Ett bra sätt att vårda den kan vara att resa bort över helg eller några dagar och bara vara vi. Vi har gjort ett antal sådana resor flickorna och jag och om något är kvalitets tid så är det det. Nyss var ju jag, Gun och Kjell till Åsa och hälsade på. Marie fattades. Men jag hoppas det blir fler sådana resor. Det behöver ju inte vara så långt bort. Det räcker bara att vi kommer hemifrån alla. Med min hjärtan vän ska jag nästa vecka åka mc till Danmark, ska bli jätteroligt. Och mitt nya fina bord fick sig en uppfräschning. Först skurar jag och sedan massor med matolja. Det blir så snyggt!

2012-04-24 09.59.52

Men i dag var en ledig dag eftersom jag jobbat i helgen som var. Nu ska de utblommande påskblommorna grävas ner ute i rabatten så kommer dom att glädja många nästa år.Kycklingen ser lite ruggig ut så den spar jag.

2012-04-24 13.33.43

Efter att jag pratat med down under så på med de nya fina träningskläder jag köpte i Australien och fram med stavarna. Sädesärlan vippade på sina fjädrar.Den första för året!  När vi var i Skåne förra helgen såg vi faktiskt den första citronfjärilen.

2012-04-24 13.38.12

Ser ni knopparna i häggen? Underbart att våren äntligen är på G.

2012-04-24 13.34.17

I år har jag faktiskt inte sett några blåsippor. Vitsipporna kom först.

 

2012-04-24 13.49.23

Den fågel jag älskar mest i Sverige är ju koltrasten, deras drillande högt upp i något trä eller på något hustak när dom försöker locka till sig någon hugad hona.

2012-04-24 13.53.50

Ja går pararellt med Örbyleden någon km sedan svänger man av upp mot Svedmyra och sedan Tussmötesvägen och hem. Tar ca 45 minuter. Bättre än inget.

2012-04-24 18;13;14 Skannade foton

Slutar med några skannade bilder på en söt liten Pontus på Legoland.

2012-04-24 18;23;46 skannade foton

Den här bilden är från Köpenhamn det året melodifestivalen var där. Det är en jätterolig stad när det ska firas något. Det var sådan stämning i stan. Åsa och Catrine var i Skåne den helgen och hälsade på. Det här var i maj och kanonväder. Och det är vad jag hoppas på till nästa vecka då vi ska åka mc till Danmark.

Två dagar kvar att jobba sedan semester i drygt en vecka!

Kommentarer

  1. Nu är nog våren på väg på riktigt.
    Ska bli kul att se hur hemsidan blir att se ut och det är ju kanon att du kan hålla på att uppdatera den själv.
    Oj så liten och söt Poppe var där på Legoland.

    SvaraRadera
  2. Hm jag har inte satt på mig de nya träningskläder ännu.....OBS ännu
    Inte heller har jag provat på Skype. Jag hr mycket nytt att se fram emot, kul :-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Gun, ni skulle också kunna sköta er hemsida själva. Jag hör av mig när min är klar. Den blir så jättefin,
    Kram
    Åsa, ja visst är han söt Poppe. Jag kommer att lägga in lie skannade kort framöver.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala