Plötsligt händer det!

DSCF1571

Gunilla, vilken klippa hon är, grannen på SÖS som aldrig visar att hon blir irriterad när jag kommer farande och vill ha hjälp med något. Det var hon som såg till att jag fick visumansökan ifylld rätt. Som ett litet tack fick hon de saffransskorpor som blev över när vi hade adventsglögg på fredagsmorgonen, och en liten orkidekvist.

DSCF1573

Efter jobbet träffades Lennart och jag för den nu så vanliga fredags traditionen. Mycket trevligt är det. Ett glas innanför västen innan helgen kan börja. Sist vi var på Monks, så missade vi att det också har blivit en vinbar. Det fick bli det i fredags i stället. Väldigt trevligt ställe, måste jag säga. Inte så hög volym som det kan bli en trappa ner. Kan jag varmt rekommendera.

DSCF1575

Vi gick sedan mot Drottninggatan på väg till tåget.

DSCF1577

Eftersom det var fredag fick det bli både idol och på spåret.

DSCF1579

På lördagen åkte vi från Väsby till Stureby via Sollentuna Centrum. Det var det bästa och trevligaste inne centrum jag varit i. Det slår Sickla faktiskt . Mycket roliga affärer och butiker som jag inte visste fanns. När vi kom därifrån så gjorde jag en sats till av saffransskorpor. Dom kan aldrig vara nyttiga så goda som dom är. Medans vi kikade på Nobel festligheterna smakade vi på Annas pepparkakor och förstås, saffransskorporna.

DSCF1581

Sedan som det brukar till julen (ja, jag vet Marie, vad du säger nu)så blev det Smart ass. Sällskapsspelet som jag köpte med till Irland förra året. Lennart vann. Sedan var det inte roligt längre :) Det bästa TV program som just nu går går är Så mycket bättre. Jäklars så bra det är. En som jag bara tvångsmässigt som jag varit tvungen att lyssna till under sena nätter är Mikael Viehe. Ni vet var! En varm, humoristisk och trevlig kille. E-Type har jag väl aldrig lyssnat på tidigare. Han är ju faktiskt bättre när han sjunger andras låtar, Men, vilka artister!

DSCF1582

I en reklam paus kikade på dagen mail. Hjärtat höll på att stanna i bröstet när fick ett mail från Svenska spel. För några år sedan köpte jag ibland en lördagspåse med lite olika tips till en kostnad av 75 kronor.Jag tänkte att jag skulle få en liten extra slant med mig till den äventyrsresan i januari. Ja, det var precis vad det var , liten, 5 kronor blev det!! På söndagsmorgon kom nästa på 93 kronor. Jag fick ju i alla fall tillbaka insatsen! Och imorgon kommer säkert nästa, den var på 145 miljoner. Så jag kanske sitter här och är en rik snart, det sista som som lämnar en är ju hoppet.

Ikväll ska vi gå på Fasching med Alexander och Lotta och lyssna på en annan stor idol. Nils Landgren och Viktoria Tolstoy. Om ni inte har hört den så lyssna på skivan Sentimental Journey men Nils Landgren. Helt fantastisk.

Var rädd om er

Kommentarer

  1. Vilken mysig helg ni haft! En vanlig helg utan extravaganser kan vara nog så angenäm!
    Kram kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala