Långledig

 

DSCF2205

När man är ledig tre dagar på raken då är man långledig. Fredag fm åker jag en snabbis till Globen och uträttar lite ärenden, sedan hem och försöker få lite ordning på mina fakturor, kundregister, packar en CD skiva. Eftersom min laptop la av när jag kom hem så trodde jag att det var dags att köpa en ny. Men det löste sig ändå. Fick hjälp av en go vän till Lennart som är tekniker. Så nu har han räddat vissa delar av det gamla minnet. (tänk om det fanns en sån tekniker när minnet sviker) Som ni ser så har jag gömt den lilla laptopen bakom skärmen och använder musen och tangentbordet som jag hade tidigare. Går hur bra som helst.

DSCF2202

Fredagskvällen var vi på Södra teater och lyssnade på Syperstar orkestar, ja det heter så! Balkanmusik som det inte går att stå still när man hör. Det var hela havet stormar när de drar igång.

DSCF2206

Lördagskvällen skulle vi egentligen till Oskar och Nina, men stackars Oskar låg i migrän hela lördagen. Så det blir tisdag kväll istället. Lördagskvällen tillbringades i Väsby istället. En trerätters middag där är inte så tokigt det heller! Söndag morgon med te och Youghurt på säng med tidningsläsning. Jag älskar det. Sedan till det stora möbelvaruhuset efter en ram. Idag behövde Lennart inte skämmas för mig. Lugn och städad var jag.Tog min ram direkt och på vägen mot kassorna följde det med trådbackar och ett par krukväxter. Ska försöka ta tag i mina garderober. Kasta och sortera! Gruvsamt!! Matsäcken packades och vi begav oss till Djurgården där det blev lite brunch i solen

2012-02-26 12.29.48

Jag borde kanske inte vara så soltörstig som varit i det varma landet Down under. Men som svensk så njuter man dubbelt så mycket av solen. Dom som har sol hela året och tycker nog man är lite galen som sitter med näsan i vädret så fort solen visar sig.

IMG_0025

Snart går man med näsan i backen också och letar vårtecken. De här är från Hjälsta naturskyddsområde för ett par år sedan. Visst är det underbart.

DSCF2209

Idag på Djurgården värmde solen där vi satt, men vinden var iskall så det blev bara en kort promenad.

DSCF2210

Men visst ser det vårligt ut. Lite snöhögar täckta med grus.

Ha det gott

Kommentarer

  1. Jösses jag trodde först att sipporna var från i dag!

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att "komma över" det där svenska, att man måste ut i solen så fort den skiner. Vi börjar dock bli liiiiite bättre på det. Hoppas att ni får massor av sol!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala