Följ med..... till SÖS, Vaxholm, Landsort och Farsta

 

 
 
 
 
Jag försöker gå till SÖS så ofta jag kan och vädret tillåter. När det ser ut så här njuter jag lite extra mycket.
 
 

 
 
Det har varit två veckor fyllda med mycket jobb. Vi har flyttat till andra lokaler på KK. Mycket fix har det varit, men jag tycker ju om att organisera och planera. Kul och jobbigt. Men fint blev det!
 
 
 
På väg hem så blev det ett efterlängtat besök hos frissan. Parken bakom skatteskrapan ser lite internationell ut med solstolar utplacerade.
 
 
På fredagen var jag utbjuden på finlunch. Vi körde till Gåshaga men det var stängt. Så det fick bli Vaxholms värdshus istället. Att jag ser så glad ut beror inte bara på sällskapet utan att jag nyss smällt i mig en stor glass efter maten:-)
 
 
Efter lunchen for jag hem och blev upphämtad av det här fina paret. Monika och Hasse. Vi skulle till Landsort och jag var medbjuden till deras sommarställe
 
 

 
Jag fick ett alldeles eget hus. Det var Monikas pappas fiskebod från början som numera är inrett som gäststuga. Så himla fin!
 
 
Så ser det ut alldeles bakom gäststugan. Man hör havet hela tiden. Underbart!

 
Jag lägger ännu en ö till mitt hjärta.

 
Tror minsann att det finns masar även här.

 

 
Promenerar på ön och fotar. Det finns hur mycket vackert som helst att fota. Och jag fotade massor!

 
Djävulssprickan. Hu så djup. Jag som är höjdrädd och rädd att ramla ner fick ändå till ett foto. Inte illa!

 
Innan middagen gick jag en tur på klipporna.

 
Så dramatiskt och vackert

 
Jag säger hej och tack till Monika och Hasse som jag fått dela denna helg med. Varje år är det konstutställning på ön. Fotade mycket och tar det i en särskild blogg
 
 
 
För nu skulle jag på kalas till denna jubilar. Helén som jag delat så mycket sorg och glädje med sedan tjugo års åldern. Oj så mycket vi delat, och rest mycket tillsammans. Syster Babben var där, och nu fick jag också träffa många andra som jag inte sett på länge, bland annat en väninna till Helén som jag firade nyår hos för 32 år sedan. Sonen och hans familj och hjärtevännen var förstås med, med  son och fru. Jag dröjde mig kvar så jag, Helén och Babben fick en pratstund för oss själva.
Tacksam för att ha så fina vänner.
 
 
Vad vi pratade om. Jo, jag kanske ska tillbringa tre månader i vinter i Thailand och försöker skaffa mig lite ressällskap då och då under tiden jag är där! Kanske är det någon mer som kommer och sällskapar;-)) ?
Den som lever få se, skulle mamma sagt!
 
Ha det gott

Kommentarer

  1. Fina bilder!
    SÖS har jag besökt! Likaså Farsta (åtminstone Centrumet) Vaxholm har jag varit i en gång men aldrig Landsort.
    Oj, så många ställen i Skärgården jag aldrig besökt men som jag vill till. Ska fanimig skriva en lista och börja bocka av tror jag :)

    SvaraRadera
  2. Vad mycket trevligt socialt du har haft för dig. Hoppas du kan få tillbringa 3 månader i Thailand i vinter. Hur jäkla mysigt hade inte det varit.

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala