Skön helg

 

DSCF1314

Eftersom fredagskvällarna brukar börjar med en öl/vin på Belgobaren tyckte jag det var dags för något annat. Att gå på Belgobaren betyder massor av olika goda ölsorten och så lagomt gott vin. Så nu fick det bli ändring. Jag letade upp ett vinotek på Scheelegatan, Terreno där man laddar kortet med en summa och sedan får man pröva sig fram till det vin man vill ha till maten. Det gillades.

DSCF1310

Det blev Italienska delikatesser! Att sitta ute 1 oktober på en mysig innergård gjorde inte saken sämre. Kvällen avslutades ute på terrassen med en GT.

Image009

Lördag morgon, vaknar utan att titta på klockan. Äta frukost ute med tidningsläsning. Plötsligt inser vi att klockan är elva och Gun och Emma skulle äta lunch med oss, då blev det lite bråttom.

Image007

Det bjöds på grön ärtsoppa men en röra med crème fraiche,pepparrot och räkor. Äppelpaj med glass till kaffet. Mums, var det.

Ha det gott och imorgon blir det svampskogen med kaffetermos, limpa med falukorv och stekt ägg.

Det var förra helgen det! Bloggen har sedan dess inte varit på min sida direkt. Och har man sin ITkonsult på andra sidan jorden så får det ta lite tid! Ska försöka blogga ifatt de närmaste dagarna !

Tack Åsa!

Kommentarer

  1. Oj vad det lät gott med den där ärtsoppan med pepparrot. Mums. Kul att du är tillbaka i bloggvärlden. Hon kan hon min lilla fru.

    SvaraRadera
  2. Ärtsoppan var kanongod och det var sååååååå mysigt att gotta sig i solen och umgås med nära och kära.
    Tur vi har Åsa som kan fixa och trixa från andra sidan klotet
    Kram kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala