En fantastisk vecka i Erowal bay

 

030

Åsorna hämtade hyrbilen fredag morgon och sedan stuvade vi in oss i bilen som var stor och rymlig. Åsa som kört mer i vänstertrafik än någon av oss gjort, körde säkert och vant på jättefina vägar. Från Randwick bar det av till Jarvis bay det var ungefär vad vi visste som kom från Sverige.

035

Det tog några timmar att ta sig dit. Stannade och handlade och tittade oss omkring. Åt lunch och gjorde oss ingen brådska. Här är det hus vi hyrt för en vecka. Och på den här terrassen spenderades det  många timmar. I hängmattan med en jättebra bok eller upprätt med ett glas vin. Underbara dagar som jag alltid ska minnas.

095

Underbart vackert var det. Huset låg alldeles i skogsbrynet där det fanns en massa, för oss, främmande djur. Det kommer en särskild blogg om djuren. Jag har nämligen en trasig USB kabel till mobilen, där jag har en massa fina bilder.

045

Mina tjejer är väldigt mycket för att organisera Blinkar Så naturligtvis fanns det en matlista. Första kvällen var det Kjell som stod för maten och vi hejar på!

043

Interiör från köket. Där fanns allt man behövde. Tack o lov fanns där en diskmaskin också.

044

Här åts det många goda middagar och spelades kort om kvällarna när det blev för mörkt att sitta ute.

033

En av anledningarna att det blev Jarvis bay var att det var känguru säkert område. Och nog fick vi se kängurur allt. Mer om det i bloggen som visar alla de djur som vi tycker är exotiska djur !

071

Efter att det var mulet första dagen var det sedan strålande vackert och varmt. Och det badades och solades men solen är väldigt stark så vi smorde och smorde.

061 

Hyams beach fanns där. Utsedd i alla resetidningar som världens vackraste strand med den vitaste sand som finns. Och den var magiskt vacker!

062

Här  “leker” tjejerna med en brädor så det hörs långa vägar.Surfade på vågorna så skummet yrde.

103

Åsorna var hurtiga och motionerade varje dag trots att termometern visade 25-30 grader. Sedan tog de storasyster och “gamlingarna” med sig på promenad genom skogen.

100

Det var rena regnskogen överallt. Men den gav lite skugga eftersom värmen var tryckande. På den veckan hade vi också ett ordentligt åskväder.

106

Otroligt stora och höga tråd var det. Det här hade inte varit så skoj att få i nacken. Som vanligt spretar bloggen men imorgon ska jag skaffa en ny USB om det går att få tag på. Så den här resan kommer ni att få dras med i flera veckor framåt.

I morgon får vi Svenska gäster här på Albert street så då blir det nog ingen blogg förrän på söndag

Ha det gott och kommentera gärna. Roligt att se att ni följer mig på mitt stora äventyr.

Kramar till er alla

Kommentarer

  1. Ser fram emot din djurblogg!

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot allt du delar med dig av
    Himmel så skön vecka ni verkar haft !
    Såg kanske koalor med ?!
    Hälsa allihopa !
    Kramar Lollo

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala