+ 36 och sol, sol, sol och åter sol.

 

P2190039

Försöker verkligen att minnas februari 2010.Och då såg det ut så här! Det är väl så man måste tänka tror jag. Koh Roc tror jag ön heter. Där snorklade jag för första gången. Magiskt och helt fantastiskt var det.

P1200055

Helgen innan Thailand var jag och Lennart i Krakow och frös i –27 grader men vi hade jättemysigt ändå. Men vad vi frös!

DSCF0334

Nej, nu är jag trött på snö och kallt. Jag vill börja snegla i dikesrenen efter tussilago och lyssna efter koltrasten. Han sitter väl moltyst och stum idag. Stackarn!

Black bird. Som gläder så många.

IMG_0011

Förra våren i april var vi i naturreservatet i Hjälstaviken på fåglarnas villkor. Väldigt vackert och mäktigt. Kan jag verkligen rekommendera. Ligger i närheten av Enköping.

IMG_0030

Blåsippan ute i backarna stå

IMG_0034

En riktig trollskog

IMG_0010

Visst kan man nästan både känna och se våren. Ock vilken konsert det var på alla vårglada pippin. Vi har ju verkligen något att se fram emot. Säger optimisten!  

Vi ska också tillbringa en helg här i slutet på mars här Hotel Dalecarlia i Tällberg. Och det tackar vi Femina för som bjuder på en hotellnatt, vi betalar bara 1300 kr för trerättersmiddag och frukost för 2 personer. Härligt!

Ja, sedan blir det Milano i maj och från Milano till Varenna åker vi tåg, för att få se så mycket av landet som möjligt. Det är viktigt att fokusera på det roliga i livet. Men jag tror också att man måste ha tråkigt emellanåt för att uppskatta det roliga.IMG_0240

Det här är också semester!

Nu mina kära har jag fått stora doser av positiva bilder i huvudet. Nu drar jag ner persiennerna och glömmer hur det ser ut där ute.

Kommentarer

  1. Den översta bilden blir en väldig kontrast från dagens Stockholm :)

    Jag tror du har rätt. Man måste vara optimist för att klara av det här klimatet. Folk har skrivit på min Facebook att det är vår i luften sedan i januari. Nej, det här klimatet är sannerligen ingenting för mig även om jag är optimist. Vad roligt att du har så mycket att se fram emot. Ses imorgon.
    Kram kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala