Midsommardag med Tyra och kusin Bodil

 

IMG_0001

Jag var tvungen att jobba på midsommarafton så Lennart åkte ut till Vaxholm redan på fm. Vi skulle campa på Askrike camping där vi var på förra årets semester.

IMG_0002

När jag kom ut vid fyratiden så var det uppdukat med tygservetter och bordssilver. Det är nutidens campare det! Det var så vackert på kvällen även om det blåste lite. Våran lilla udde nedanför där vi hade vårt tält var ockuperat av et gäng killar i tjugoårs åldern, men en stor bergsprängare. Vi anade nästan vad som skulle komma och mycket riktigt. Dom hade nog med sig varsitt flak med öl. Så dom hade nog trevligt. Musiken tonades ner vid tolvsnåret. När deras föräldrar kom och hälsade på. Och då skruvades musiken på, på högsta läge. Sedan var det fullt hallabalo till halvfem imorse. Vi hade väl kunnat säga till men det var bara vi två  som tältade och det var ju midsommar! Dom hade bra musik så där låg vi, slumrade till emellanåt men. Men när det blev tyst så somnade vi som två klubbade sälar. Sov till halvelva och då började det att regna så vi år brunch och sedan blev det hemfärd.

IMG_0012

När vi efter att ha packat upp och duschat blev det varmrökt lax, potatissallad, tunna äppelskivor och en himmelsk god sås som Lennart åstadkommit.

IMG_0006

Här är då vår grannes Tyra till vänster och kusin Bodil till höger. Sanna, Dejan och lilla Vilja skulle på Grönan och och frågade om vi kunde passa och det kunde vi förstås.

IMG_0007

Tyra her self. Så jädrans charmig. Men hon låter lite väl mycket!

IMG_0013

Väldigt intresserade när vi åt av någon anledning. Ikväll ska det bli skönt att sova i sin nya sköna säng. Och tyst och lugnt är det på Bollstavägen.

Kommentarer

  1. Tyra är så charmig och kusinen Bodil tycks vara lika söt.
    Ja chansen är väl att det blir lite stökigt på Waxholm på midsommarafton. Hoppas att ni kunde mysa ändå.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala