Sol och bad och ett kärt återséende

IMG_0001

Solen lyste från en molnfri himmel och vi bestämde oss för lite sol och bad, dock inte Åsa som är en riktig badkruka:-). Sjön Gömmaren har jag varit med till tidigare med Åsorna.

IMG_0002

En liten insjö som ligger gömd i skogen. Man får gå några hundra meter i skogen innan den dyker upp. Vi var ensamma där på klipporna nästan hela tiden. Några jättesköna timmar, vi låg och småpratade, läste lite och bara slappade . Härligt!

IMG_0003

Lunch hade vi med oss och det smakar ju så himla gott att äta den på en varm klippa.

IMG_0005

Innan vi sedan åkte in till stan så åts det lite sill med tillbehör.

IMG_0006

Åsa hade återträff med de bästa arbetskompisar någonsin. Här ser det ut som Åsa tittar djupt i glaset men så farligt var det inte. Det ser ut som en skara allvarliga personer, med så var det inte heller!

IMG_0007

Att Åsa var omtyckt av sina arbetskompisar det har jag fått höra tidigare. Men att hon var så älskad av så många förstod jag nog inte. De pratade så varmt och vackert om henne så tårarna trillade på hennes stolta mor. Och vilket glatt gäng det här var.

IMG_0008

Som vi skrattade! Vilka underbara människor kriminalvården har! Varma och ödmjuka.

IMG_0009

Att Åsa var populär gick inte att ta miste på under kvällen.Här med Snygg Tommy!Åsa ser lite dimmigt ut men det var inte så farligt med det. Vi satt och pratade och skrattade lång efter stängning på restaurang Salt på Kungsholmen. En av tjejerna, Maria, kommer till Sydney i mars nästa år. Efter det fick det bli taxi hem efter ett svårt farväl.

Kommentarer

  1. Ja det är ett riktigt härligt gäng hon jobbat men men så är hon ju så härlig själv också.

    Roligt för dig att vara med och se din dotter bland goda vänner och få se henne lite "utifrån" om du förstår vad jag menar.

    Vad fin hon blev i sin nya vita skjorta!

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga dagar ni har haft tillsammans! Snart får du komma hit och se deras vardag här, det ser jag jättemycket fram emot. Hoppas att det inte krockar med när Mickes föräldrar är här så att vi inte är i Sydney.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala