Kalas för våran Åsa

IMG_0013

Ingen kan väl ha undgått att Åsa fyllt de 40. Hon ser väl riktigt nöjd ut, tycker ni inte? Ingen ålderskris där inte! Fräsch som en 25 åring! Klockan på armen är en present från oss närmaste.

IMG_0002

Men innan kalaset igår kom Åsa hem från Lima och vi tog oss in till stan. Lennart mötte upp oss på Götgatsbacken där vi läskade oss en stund. Vi hade också roligt som det ser ut!

IMG_0003

Åsa hade träff med sina gamla vänner Monika, Mitra och Katrin. En riktig krogrunda med mat och skratt. Hon har bråda dagar nu och det är många som vill passa på och träffa henne.

IMG_0006

Igår var det så dags att uppvakta henne på Getryggen. Vi var 13 stycken  som var där. Marie, Magnus, Oskar, Nina, Axel,Johanna, Malin, pappa Kjell, Gun, Ubbe, Jag och Lennart och så födelsedagsbarnet.

IMG_0007

En fin vit skjorta fick hon av Maries pojkar.

IMG_0009

Eftersom Åsa uppvaktade sina systrar som också fyller år så fick Marie sin plastmatta med dalahästar på. Snygg!

IMG_0014

Grillmästaren Magnus grillar spett med kyckling och fläskfilé, jättegott. Gun hade med sig grillsåser som var fantastiskt goda. Nypotatis och tårtor stod jag för. Väldigt mumsiga ..

IMG_0016

Det här är några som njuter av stunden kan jag lova! Vilken treklöver!

IMG_0017

Full fart vid grillen!

IMG_0018

Gun och Ubbe bröt upp först och festen pågick någon timme till. Tur med vädret hade vi som gjorde att vi kunde sitta ute hela kvällen.

Vilken kväll!! Det minns vi länge.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala