Ljuva sommarkvällar och sommarpojkar

P8020004

Tisdagskvällen var jag bjuden hem till Irene på en trerätters middag. Tänk att samtalsämnen aldrig tar slut när man träffar gamla väninnor! Härligt! Medans vi pratade och intog desserten på balkongen kunde vi se massor med ballonger på sommarhimlen.

P8020002

Desserten var en av mina favoriter. Citronfromage med hallon. Suveränt gott! 

P8030006

På onsdagskvällen var jag och Lennart ut och käkade med kusin Micke, Alex och Lotta. Vi träffades på Belgobar (Gissa vems önskemål detBlinkar var?

P8030007

Sedan slog hunger till. På Hurry Curry blev det indiskt. Starkt och gott. Sedan var det dags för Alex och Lotta att dra sig hem mot Uppsala.

P8030008

Men vi ville inte avsluta där utan gick vidare mot Skolgården. Norra Latin som på sommaren blir till en enorm uteservering

P8030010

Då började det bli lite svalt så det blev en filt över axlarna till cidern var uppdrucken. Då var det dags för nästa anhalt. Ett café med en värmande cappuccino

2011-08-04 18;20;34 skannade foton

Sist jag pratade med Uffe så berättade han att han hittat ett album med många kort från Vätö på barnbarnen. Så här kommer några fina pojkar. Dennis som var hos oss och vi badade i Sandviken (originellt namn!) på ön. Vilken söt sommarpojke. Inte så olik sin Simon.

 2011-08-04 18;20;50

Här är det Lukas och Nina. Lukas var så förälskad i Nina. Bröderna Kilström frågade sedan om de fick köpa Nina för sju lakan (nytt uttryck som de hade hört) på full allvar av Dotty och Ingemar. Oj vilken härlig tid.

Jag kommer avsluta bloggen med mer kort de vid närmaste bloggtillfällena. Imorgon åker jag till Väsby för att sedan på lördag åka till Fagersta över helgen. Det är meningen att vi ska åka mc. Kul. Hoppas vädret håller i sig

Trevlig helg på er.

Kommentarer

  1. Underbart med så mycket sol och mat på bilderna. Kul att du och Irene fortfarande håller kontakten. Smart ide att använda en stor skolgård till någonting under sommaren. Vilka fina killar. Och Nina förstås.

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med en tjejkväll!

    Trevlig helg Karin! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala