Tack från oss

till Allégårdens personal som så väl tagit hand om vår mamma

2011-03-10 09.34.57

Dagen började tidigt idag på City Gross där Eddie och jag hämtade tårtor som vi skulle överlämna som ett litet tack från oss till personalen. Vi fikade med grannarna på avdelningen  Bruket där mamma bodde de sista tre åren.

Fonus Tumba

Innan städning hade vi bokat tid på Fonus där allt skulle planerat inför mammas begravning. Massor av frågor ska besvaras och man vänder och vrider på allt. Det ska funka med präst, kapellet ska vara ledigt och minnesstundens lokal ska vara ledig. Besöket tog 2,5 tim och sedan vet man ändå inte om alla blir nöjda med det som vi bestämt. Men vi var tre syskon där och den fjärde litar på oss!

Nya Second hand i Tumba

Stöd Hela människan

Hela Människan är en social organisation som arbetar med barn, ungdomar och vuxna som lever i en utsatt situation där t ex alkohol- och drogberoende, psykiska funktionshinder, arbetslöshet eller annan utsatthet förekommer.

Där finns nu mormors gamla bokhylla, bord och lite lampor. En massa kläder, sängkläder, prydnadssaker, böcker m.m. Hoppas de får det sålt. Alltid hjälper det någon. Det skulle vår varmhjärtade mamma tyckt om. Tack Tibbe för tippset.

De kom och hämtade allt som blev kvar när vi tagit vad vi ville ha. Väldigt smidigt måste jag säga.

Sedan blev det fönsterputs (Eddie gammal fönsterputsare:-)) och städning av rum och badrum. Skönt att vara tre som delar på jobbet. Efter det är man ganska mör. Det tar på krafterna  både fysiskt och psykiskt. Konstigt att veta att man inte ska till Allégården igen.

Må så gott där ute och kommentera gärna i bloggen!

Kommentarer

  1. Vad gulliga ni är som köpte tårtor till personalen. Heja er!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ni är 4 som kan dela på allt praktiskt och jobbigt, samt stödja varandra när det känns tungt.

    SvaraRadera
  3. Men vem skulle kunna klaga?! Det är väl ju ni barn som gör jobbet och får bestämma! Hon har ju dessutom skrivit sitt vita arkiv och talat om vad hon själv vill. Det blir så bra så!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  4. Verkligen fint initiativ av er att bjuda på fika. Man ska visa om man är nöjd, många är så bra att i första hand klaga och glömmer bort att berömma när man är nöjd.

    Förstår att du har det jobbigt nu Karin, skönt att ni är många som kan hjälpa till och som du kan prata med.

    Stor kram

    SvaraRadera
  5. Ser ut som ni syskon har det bra tillsammans. Robbans pizzor är enorma,hu
    Gott med tårta och härligt att kunna visa uppskattning

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala