Beslutsångest

109_0903

Nu så har jag bestämt mig! Jag ska sälja min lilla röda. Behovet jag hade när jag köpte bilen finns inte längre, jag köpte ju den för att kunna smidigt ta mig till Tumba och hälsa på mamma. Jag hade också då rökavvänjning på Färingsö. Inget av det finns kvar! Dessutom använder jag bilen kanske en gång i veckan och ibland bara varannan vecka. Nästa service är en stor service och snart är det dags för nya däck runtom. Så nu ska den ut till försäljning. Puh, vad jag har våndats. Det är ju väldigt smidigt med bil, men inte till vilket pris som helst.

IMG_0001-1

Och den här bilden mina vänner är den sista med min digitalkamera som jag köpte i Bangkok förra vintern. Den har jag tappat i golvet en gång för mycket. Och digitalkameror kostar mer att laga än att köpa ny. Men nu ligger min gamla på laddning, jag tror den ska funka. Den har ju fått vila sedan jag var i Bangkok. Spännande!

Ha det gott

Kommentarer

  1. Ja det kostar att ha bil. Förbannat smidigt att ha en så jag förstår att du tvekar. Så kameran har pajat också. Tur att de inte är allt för dyra nu för tiden. Hoppas att du får ett bra pris för bilen. Kram

    SvaraRadera
  2. Vi använder ju inte heller bilen mycket. Ibland leker vi med tanken att vi skulle göra oss av med den, vi klarade oss alldeles utmärkt de tre månader vi hade den avställd. Men nu när sommaren kommer känns det bra att ha den igen då det blir mycket strand och camping.
    Håller tummarna att du får ett bra pris för den.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ingen bra början

Boul igen

Fyra mil norr om Uppsala