Dyrt blir det!!

Fan också!

……..så här illa är det! Men jag åt en knäckebröd bit ikväll och mer än en halv tand nr 2 i överkäken fram gick tvärt av. Så nu blir det att försöka få en akut tid imorgon till Gunnar, min tandis. Fasen också. Där gick bonusen på jobbet.

Nu försöker jag tänka på nästa vecka

Första dygnet i Milano

Här är Varenne vid Comosjön, där vi ska bo några nätter. Sedan har vi en natt som vi spontant ska boka när vi kommer dit. Kanske Bergamo? Och sista natten blir det Milano innan vi flyger hem på lördagen

IMG_0039

Vaxholm till midsommar blir det nog. Camping liv, härligt att vakna av fågelkvitter och trädens sus. Det här är förra årets semesterbilder,

IMG_0048

Kan man ha bättre fönsterbord än detta?

IMG_0061

Här har Lennart skapat en pastarätt som var magiskt god. Imorgon är en “ledig” dag då jag ska försöka hinna med tandläkaren, frissan, banken i Tumba och tvättstugan. Kanske också Skärholmens centrum.

Puuh, det är skönt med en ledig dag!

Ha det gott

Kommentarer

  1. Näää, jävla tänder! Så fort du får ihop några extrakronor händer det något med dina tänder.

    Är det inte stor risk att ni får somna till festande ungdomar och vakna till kräkandes sådana om ni väljer just Vaxholm till midsommar? Eller de kanske håller till på någon annan ö och festar?

    Ja se fram emot er underbara Italiensresa nu och så hoppas jag det går bra hos tandläkaren.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med Italien resan, kul för oss som får se bilderna sen här!

    Trist med tanden. Micke var ju igår hos tandläkaren och bara en vanlig rengöring av tänderna gick på 1800 kr. Gräsligt dyrt.

    Åh vad mysigt att ni har sommaren att se fram emot. Finns inget bättre än att tälta tycker vi.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ju otroligt hur just den delen av kroppen skall vara så dyr att bota! En utmaning att lösa för politikerna.

    Kram Marie som saknar en ledig vardag

    SvaraRadera
  4. Ja är det inte märkligt att just munnen inte ska kunna ingå i någon försäkring. Ringde runt för något år seda till olika försäkringsbolag. Men ingen ville försäkra tänder. Sverige är ett av dom få länder som inte har samma regler för läkarbesök och tandläkarbesök. Finland har det bland andra.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Boul igen

Ingen bra början

Fyra mil norr om Uppsala